Vergaderen in de St Joris Doele

Bent u op zoek naar een bijzondere vergader- of congreslocatie? Of zoekt u een inspirerende ruimte voor een creatieve brainstorm? Vergaderen in de St Joris Doele is een belevenis! Hier vergadert u in de beslotenheid van uw eigen gezelschap, want u huurt de hele benedenverdieping altijd exclusief.

Drie vergaderruimtes, drie sferen

De begane grond biedt plaats aan zakelijke bijeenkomsten van minimaal zes tot maximaal 23 personen (afhankelijk van de opstelling en rekening houdend met de 1,5 meter maatregel). De ruimte heeft een heel eigen sfeer en draagt op unieke wijze bij aan het succes van uw bijeenkomst.

De Gele en Rode Kamer zijn sinds Corona in gebruik door onze 1743-shop waardoor we geen break-out rooms meer hebben. De Schutterszaal heeft echter een L-vorm waardoor het wél mogelijk is om verspreid over de ruimte in kleine groepjes bijeen te zitten. Bij mooi weer is de zij-tuin uiteraard ook een goede uitvalsbasis hiervoor.

Richtprijzen

PRIJSINDICATIE

Locatiehuur: Maandag t/m Vrijdag

– Halve dag  (4 uur )                 €     550,-

– Hele dag (8 uur)                     €     750,-

Weekend
Op aanvraag

Vergaderarrangement

– 1/2 dag                                     €     12,50 p.p.

– 1/1 dag                                      €    25,– p.p.

– Lunch                                        €   16,50 p.p.

 

•Genoemde prijzen zijn ex btw. • Deze prijzen gelden tot 15 personen. •Excl 1 personeelslid á € 26,50 p/u (halve dag 6 uur, hele dag 10 uur)

Heeft u een groter gezelschap? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Tijdens het halve dag vergader-arrangement wordt u uitgebreid verzorgd met
onbeperkt koffie & thee/ tafelwater en koekje/ chocolade bij ontvangst en tijdens de break.

De lunch bestaat uit een broodbuffet met vers afgebakken brood van en wisselend beleg zoals bv serranoham, gerookte zalm met mierikswortel en kappertjes, geitenkaas, hummus e.d.. Daarbij serveren we een wisselende huisgemaakte soep, een groene salade & fruit.

Gebruik van beamer, projectiescherm, flip-over + stiften, wifi en schrijfblokjes zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Catering

Uiteraard verzorgen wij de lunch en/of het diner, een afsluitende borrel of een barbecue in de sfeervolle en besloten zij-tuin. De St Joris Doele is bovendien uitstekend bereikbaar per auto (voldoende parkeergelegenheid), met openbaar vervoer en zelfs over het water: komen uw gasten aan per boot, dan kunnen zij aanleggen aan de steiger voor de deur!

Parkeren

Voor de St Joris Doele en langs het water kunt u (betaald) parkeren. Parkeertarieven: € 1,90 p/u met een maximum van € 7,00 per dag.

Maandag t/m vrijdag van 09:00u-20:00u (donderdag tot 21:00u)

Zaterdag van 09:00u-  17:00u.

Zondag is het parkeren gratis.

De parkeerzone is 7657.

Kortom: een unieke locatie in Schiedam voor een business meeting met voldoende parkeerplaats.