Vergaderen in de St Joris Doele

Op zoek naar een bijzondere vergader- of congreslocatie? Of zoekt u een inspirerende ruimte voor een creatieve brainstorm? Vergaderen in de St Joris Doele is een belevenis! Het pand beschikt over drie heel verschillende en in grootte variërende ruimtes, die alle drie volledig tot uw beschikking staan. Hier vergadert u in de beslotenheid van uw eigen gezelschap, want u huurt de hele benedenverdieping.

Drie vergaderruimtes, drie sferen

De begane grond biedt plaats aan zakelijke bijeenkomsten van minimaal zeven tot maximaal 120 personen. Elke ruimte heeft een heel eigen sfeer en draagt op unieke wijze bij aan het succes van uw bijeenkomst.

Prijzen vergaderarrangementen

Maandag t/m Vrijdag

– Halve dag  (4 uur tot 12 personen)    €     520,-

Elke extra persoon kost € 12,–              

– Hele dag (8 uur tot 12 personen)       €     1.124,-

Elke extra persoon kost € 39,50

•Genoemde prijzen zijn ex btw

Weekend
Op aanvraag

Tijdens het halve dag vergaderen-arrangement wordt u uitgebreid verzorgd met
onbeperkt koffie & thee/ tafelwater/koekjes/ chocolade.
In het middagarrangement wordt dit geheel aangevuld met een assortiment frisdrank.

De lunch bestaat uit een luxe stokbroodbuffet met wisselend beleg zoals bv serranoham met zongedroogde tomaat en rucola, Zalm met mierikswortel en kappertjes, brie met vijgenjam en rucola, kipfilet met truffelmayonaise enz. Daarbij serveren we een wisselende soep, een groene salade & fruit.

Gebruik van beamer, projectiescherm, flip-over + stiften, wifi en schrijfblokjes zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

We maken graag een offerte op maat voor u.

Catering

Desgewenst verzorgen wij de lunch en/of het diner, een afsluitende borrel of zelfs een barbecue in de rustieke binnentuin. De St Joris Doele is bovendien uitstekend bereikbaar per auto (voldoende parkeergelegenheid), met openbaar vervoer en zelfs over het water: komen uw gasten aan per boot, dan kunnen zij aanleggen aan de steiger voor de deur!

Parkeren

Voor de St Joris Doele en langs het water kunt u (betaald) parkeren. Parkeertarieven: € 1,80 p/u met een maximum van € 6,60 per dag.

Maandag t/m vrijdag van 09:00u-20:00u (donderdag tot 21:00u)

Zaterdag van 09:00u-  17:00u.

Zondag is het parkeren gratis.

De parkeerzone is 7657.

Kortom: een unieke locatie in Schiedam voor een business meeting met voldoende parkeerplaats.