Trouwen in de St Joris Doele

De mooiste dag en avond van hun leven vieren bruidsparen in de St Joris Doele. In de beslotenheid van hun gasten bovendien, want de complete benedenverdieping met plaats voor ca. 200 gasten is voor het bruidspaar. Deze verdieping bestaat uit drie schilderachtige ruimtes, die elk een heel eigen karakter hebben. Doordat elke ruimte origineel en uiterst smaakvol is gedecoreerd, hoeft het bruidspaar niet zelf voor de aankleding te zorgen. Datzelfde geldt voor de catering, de bloemen en de (live) muziek of DJ op het afsluitende feest.

Alles onder één dak

De St Joris Doele is geregistreerd als Huis der Gemeente. Daardoor kunnen aanstaande bruidsparen elkaar hier officieel het jawoord geven. Trouwen in de St Joris Doele is kiezen voor het comfort van alles onder één dak: van het jawoord en de receptie tot het huwelijksdiner en het spectaculaire feest.

Goede bereikbaarheid

De St Joris Doele is bovendien uitstekend bereikbaar per auto (voldoende parkeergelegenheid), met openbaar vervoer en zelfs over het water: komen uw gasten per boot, dan kunnen zij aanleggen aan de steiger voor de deur!

Parkeren

Voor de St Joris Doele en langs het water kunt u (betaald) parkeren. Parkeertarieven: € 1,90 p/u met een maximum van € 7,00 per dag.

Maandag t/m vrijdag van 09:00u-20:00u (donderdag tot 21:00u)

Zaterdag van 09:00u-  17:00u.

Zondag is het parkeren gratis.

De parkeerzone is 7657.

Ik wil een offerte aanvragen
We hebben complimenten gehad over hoe goed de lokatie bij ons paste.