Een onvergetelijke dag

★★★★★

Wij willen nogmaals jullie hartelijk bedanken voor alles. We hebben een onvergetelijke dag mogen meemaken in jullie prachtige locatie. Ik ben heel blij jullie te leren kennen. Hopelijk gaan we in de toekomst nog veel gebruik maken van jullie diensten en jullie prachtige locatie! Tot heel gauw! Misschien op een jazz avond.

– Hayat & Osman

Echt een aanrader!

★★★★★

St. Joris Doele (SJD): een top trouwlocatie! De ruimtes in SJD zijn sfeervol ingericht. De grote zaal hebben wij voor het feest gebruikt, de rode kamer voor het diner, de gele kamer om als bruidspaar even tot rust te komen en voor de photobooth, dankzij de aankleding en goede sfeer bij SJD waren ook dit prachtige foto’s! We hadden geluk met het weer waardoor we de taart in de tuin konden aansnijden en ‘s avonds tijdens het feest in de tuin konden bijkomen van het dansen. Voor het trouwvervoer hadden we Volkswagen Kevers geregeld. Martine heeft ons geholpen met het verzamelen bij SJD en ze hield het plein vrij voor ons, erg attent en een prachtige start van de dag. SJD ligt in een leuk stukje van het centrum en er is er meer dan genoeg parkeergelegenheid. SJD werkt samen met een uitstekende cateraar/restaurant, het diner was heerlijk! Martine en haar team zijn erg professioneel en gastvrij, met zo’n team hoef je je nergens zorgen over te maken! Echt een aanrader!

– Marjolein & Mark

Wij zullen de locatie blijven promoten

★★★★★

We kijken terug op een fantastische dag, waarop alles was zoals het moest zijn. Mede dankzij jou. De manier waarop je ons vooraf en tijdens de bruiloft hebt geholpen was echt fantastisch. Heel erg bedankt daarvoor. Iedereen was ook lyrisch over locatie en de sfeer.
Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens. Wij zullen de locatie blijven promoten!! ”

– Jeroen & Marinka

Top!

★★★★

Dank je wel Paul en Martine voor de goede zorgen. Dank je wel voor de verdere sponsoring. Top!

– Kiwanis Serviceclub

We hebben een superdag gehad!

★★★★★

Martine en Paul, onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben een superdag gehad!

– Jeanette & Aubin

Jullie zijn echt super!

★★★★★

Bedankt voor jullie warme en hartelijke ontvangst. We hebben een hele mooie dag gehad. Jullie zijn echt super!

– Astrid & Jan

We hebben echt een geweldige dag gehad

★★★★★

We hebben echt een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! Toost, feest en diner zijn perfect verlopen, alles zag er super uit en we hebben heerlijk gegeten. Heel veel mensen hebben ons nadien nog verteld dat ze St Joris zo’n leuke/mooie locatie vonden :)”

– Henny & Jordy

Het was voor ons grandioos!

★★★★★

Het was voor ons grandioos, iedereen die we spraken was vol lof over jullie prachtige ruimte en de prima verzorgde bediening. Nogmaals onze hartelijke dank!”

– Peter & Sabine, 30 jarig huwelijksfeest

Onvergetelijke huwelijksdag!

★★★★★

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke huwelijksdag. Van velen hebben we complimenten gehad over de locatie en de aankleding. Bij deze geef ik ze door aan wie ze toebehoren, bedankt voor de uitstekende verzorging en sfeer..

– Arno & Elise

Goede en strakke organisatie!

★★★★★

Martin heeft enorm genoten van het prachtige feest bij jullie! We hebben heel veel complimenten gehad over de prachtige en gezellige locatie. En ook de kinderen vonden het heerlijk om zo veel ruimte te hebben en buiten te kunnen spelen. Wat een luxe om het zo te kunnen vieren!!! Dankjulliewel voor de goede en strakke organisatie en voor al het meedenken vooraf…

– Ciska

We hebben veel complimenten gekregen

★★★★

De dag is geweldig gelopen, mede dankzij jullie inzet, heel erg bedankt. We hebben veel complimenten gekregen over de St. Joris Doele, dus dat wou ik nog even doorgeven, altijd wel fijn om te horen niet?

– Kim & Menno

Alles was door jullie perfect

★★★★★

Met heel veel plezier kijken wij terug op de voor ons zo feestelijke bijeenkomst afgelopen zaterdag. Wij hebben er enorm van genoten, ook omdat alles door jullie perfect was georganiseerd en wij dus onbezorgd konden genieten van het samenzijn met onze familie en vrienden. Met ons was iedereen enthousiast over de locatie (en het gelukkig prachtige weer om buiten te kunnen zijn), de zo vriendelijke bediening en het heerlijke buffet. Daarvoor willen we jullie daarvoor nogmaals hartelijk bedanken, met applaus en hartelijke groeten

– Elly en Han

Heel veel dank!

★★★★★

Lieve Martine en Paul, heel veel dank voor de geweldige avond gisteren!!! Martine heeft het echt top georganiseerd!

– Hans & Marjolein

We hebben genoten

★★★

Nogmaals dank voor de goede zorgen. We hebben genoten!

– Lianne & Michiel

Alles was super!

★★★★

Nogmaals bedankt voor het fantastische feest; alles was super van de kaarsen tot de bediening! Ik denk er nog iedere dag aan…

– Alien

Zeer geslaagde invulling

★★★★

Beste Martine en Paul, Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor de zeer geslaagde invulling van de “C&F Meet & Greet” vorige week dinsdag. Het was erg fijn om met jullie samen te werken en e.e.a. is tot ieders volle tevredenheid verlopen! Heb naderhand zelfs van onze board complimenten ontvangen over de fantastische organisatie, en dit is dus grotendeels aan jullie deskundigheid te danken! Ook de kwaliteit van de hapjes was werkelijk grandioos (en des te meer spijtig voor mij dat ik terug moest naar kantoor..!) Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot een volgende gelegenheid! Vriendelijke groeten, Linda 23621

– Linda

A beautiful reception and party!

★★★★★

Thank you very much for organizing everything so nice! We and our guests enjoyed a beautiful reception and party! Thanks again for your help!

– Georgia & Michael

Unieke locatie in Schiedam

★★★★★

Ik heb bij de St. Joris Doele vergaderruimte gehuurd in de Grote Zaal voor een bijeenkomst van mijn Premium Circle groep van Business Netwerk Rijnmond. We kregen eerst een uitgebreide rondleiding van Paul de Graaff waarin leuke details werden verteld over de historie van de St. Joris Doele. Daarna zijn we met 22 man van een heerlijk ontbijt gaan genieten en vervolgens zijn we gaan vergaderen. Kortom: een unieke locatie in Schiedam voor een business meeting met voldoende parkeerplaats.

– Leon Bouterse

Wat een Toplocatie!

★★★★★

Wat een toplocatie! Wij hebben ons bruiloftsfeest op deze locatie gehouden en zijn alleen maar vol lof. Martine heeft alles perfect geregeld en met ons meegedacht. Wij hebben een geweldig feest gehad en ook onze gasten waren onder de indruk van deze locatie.

– Michelle & Tom

Wij hebben genoten!

★★★★

Nogmaals dank voor jullie geweldige ontvangst, de catering en het vriendelijke personeel . Wij hebben genoten!

– Bart & Marian

Ik ben zeer tevreden!

★★★★

Dankjewel voor de goede verzorging. Ik ben zeer tevreden. En iedereen vond het zo’n mooie locatie, dus dat is ook leuk voor jullie!

– Helma

Locatie met een bijzondere uitstraling!

★★★★

De St Joris Doele is een top locatie waar wordt meegedacht hoe deze bijzondere dag er uit kan zien. Wij hebben ervan genoten!

– Kim & Robin

Wooow dat was het eerste woord dat wij uitbrachten!

★★★★★

Wooow dat was het eerste woord dat wij uitbrachten toen we deze locatie binnen kwamen. Het is een unieke locatie die je niet zomaar ergens anders vindt. De locatie heeft geen aparte aankleding nodig, de sfeer is fantastisch. Van een aantal gasten hebben we gehoord dat ze niet wisten dat er zo’n mooie locatie in Schiedam was, terwijl ze al lang in Schiedam wonen. Tijdens het proces naar onze trouwdag toe zijn we geholpen door Martine. Ze heeft veel ervaring met bruiloften en denkt goed mee. De samenwerking die ze hebben met de Cateraar was geweldig, we hebben ontzettend lekker gegeten. De St Joris Doele staat op nummer 3 van mooiste locaties in de omgeving van Rotterdam, van ons mag St Joris Doele naar Plek 1! Onze dag was mede door Martine een TOP dag!!

– Jelmer & Arlette