Feesten in de St Joris Doele

Stadscolleges, gilden, binnen- en buitenlandse notabelen en ander hoog bezoek zochten en vonden hun vertier in de St Joris Doele, destijds (1743) het gebouw van de Schutterij van Schiedam. Het pand is dus letterlijk gebouwd om te feesten.

Goede bereikbaarheid

De St Joris Doele is bovendien uitstekend bereikbaar per auto (voldoende parkeergelegenheid), met openbaar vervoer en zelfs over het water: komen uw gasten aan per boot, dan kunnen zij aanleggen aan de steiger voor de deur!

 

Van verjaarspartij tot bedrijfsfeest

Zoekt u een feestlocatie op niveau, dan vindt u alles wat u wenst in de St Joris Doele. Een originele Sweet Sixteen voor uw (klein)dochter of een onvergetelijke negentigste verjaardag van uw (groot)vader? Een schitterend bedrijfsfeest om uw medewerkers en/of klanten te bedanken voor hun loyaliteit aan uw onderneming? Een receptie ter gelegenheid van uw 25-jarig huwelijk? Het kan allemaal in de St Joris Doele. Met onze cateraar, DJ of (live)muziek van klassiek tot jazz maken wij uw feest helemaal op maat.

COVID-19 zorgt momenteel wel voor een uitdaging, daar wij met de 1,5-meter maatregel rekening moeten houden, maar er zijn zeker mogelijkheden voor een feestelijk samenzijn. Houdt er rekening mee dat alle gasten een vaste zitplaats krijgen en dat er niet gedanst kan worden.

Zolang de 1,5 meter maatregel van kracht is, kunnen we tijdens een feestelijke viering max 35 gasten kwijt. (afhankelijk vd indeling) Zie ons Corona-protocol voor de meest actuele regelgeving die geldt voor onze locatie.

 

NOTE: ONDERSTAANDE FOTO’S ZIJN UITERAARD UIT DE PRÉ-CORONA PERIODE!

Parkeren

Voor de St Joris Doele en langs het water kunt u (betaald) parkeren. Parkeertarieven: € 1,90 p/u met een maximum van € 7,00 per dag.

Maandag t/m vrijdag van 09:00u-20:00u (donderdag tot 21:00u)

Zaterdag van 09:00u-  17:00u.

Zondag is het parkeren gratis.

De parkeerzone is 7657.

De St Joris Doele als vergaderlocatie? Klik hier!

Erg mooie locatie in Schiedam. Met name de service voorafgaand aan het feest was erg goed.